Friday, November 22, 2013

Iron Steam - AMWAY (Philips)

Salam semua..

skang tgh promosi Seterika.... 
Ciri2:-

Menyeterika dengan pantas dan berkuasa sehingga 5 tahap tekanan wap




Wap berterusan sehingga 120g/min untuk melicinkan kedutan dengan pantas




Rangsangan wap 170g/min untuk melicinkan kedutan dengan mudah




Tapak SteamGlide untuk wap yang berkuasa dan menyeterika dengan lancar




Pengesetan ECO: menjimatkan 20% tenaga dan 40% penggunaan air




Wattan Dandang: 1200W




Wattan Seterika: 800W




Berat: 6kg




Dimensi tapak: 350 x 350 x 350mm




Panjang kord: 1.8m



Panjang hos: 1.7m

RETAIL PRICE RM1260
Boleh watsap/sms utk BEST price

tunggu dulu...
promo skang, beli IRON STEAM PHILIPS ni dapat percuma board yg kt bawah ni..
kalau harga biasa iron board ni ialah rm349. pun dr philips..



Sarung papan dibuat daripada kapas 100% dan disokong oleh permukaan busa dan fabrik felt untuk permukaan menyeterika yang selesa dan licin
Permukaan yang lebih besar; ideal untuk menyeterika barangan yang besar
Direka untuk keselamatan; kunci keselamatan kanak-kanak dan sewaktu mengangkut
Saiz papan seterika: 120(P) x 45(L)cm
Berat keseluruhan: 8 kg



cepat sebelum terlambat..
PROMOSI SAH DARI SEHINGGA 30 NOV 2013 SHAJA.

CEPAT SMS/WATSAP : 013-9027002


testimoni:-
#1
Roskartini Aiman Byk kelebihan dia weh.,

Guna yg ni x mau dah yg lain.
Iron sblah bj dah lendik x payah kalih dah..
Aku kan ore malas, guna hok ni snang la,

#2
finally my other half is the one doing the ironing - voluntarily 
13 August 2013
When I first tried this steam generator I got really excited by the fact that i did not have to adjust a dial as you normally would for other irons, to accom
odate for different fabrics.
I gained trust in its optimal temeperature feature, when I left the iron on my silk scarf for five minutes and it did not burn.
Another great advantage is how fast I manage to iron my shirts with great results. Moreover, it is easy to use, the steam function is amazing as it makes it easy to glide through fabrics. The helpful lock on the iron allows you to carry the iron easily.
However, the main point is that my partner got so excited by this technology that he is not letting me iron his shirts and even doing mine, thats what I call success 




SMS/WATSAP : 013-9027002

IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...