Sunday, February 22, 2009

Gathering kt Apla Angle Wangsa Maju

ni cerita last sunday (22feb09) secara tk sengaja leh lak adekn reunion kecik2lan..haha.
bermula dgn kerd yg dtg umah pearl kt wngsa maju,
so kitorng pun saje la g melepak gak kt sane, time nk balik,
baru pearl buat ayat, Fiza duk area ni gak, pastu Nisa pun same, call depa la,
ajak kuar2 bes gak..hahaha.
tini pg ngn fida dr shah alam,elok2 smpai time lunch, pearl masak..lauk stndard bujang la,
tp bes jugak..credit utk pearl! mesti ar pandai, dh nk jadi bini org pun.
bertuah mr.hanafi dpt bakal isteri yg pandai masak. hehehe.
Kerd pun dh nk jadi bini org, tp tk tau ar pndai masak ke tak,
sb tk penah rase pun kerd msak..kekeke..
jgn marah kerd.jus kidding!
(knfom dorng akan ckp, pndai ckp org, tuan punyer blog pun nk jadi bini org gak,
pandai ke masak?)
[tuan punye blog pun jwb: ishh mesti la pandai..msak air..hahahaha :p ]

pg Jusco sembang2, mkn abc. ralit...tau2 dh nk mlm.
actually yg ade sume 7org, hosemate nisa, dia yg jd tukang tgkap gmbr.thanks ye. :).
antara gmbr yg ade ngn tini, ni je lah. lain2 ngn fiza n kerd.
tgu dorng upload mane2, nk grab je nati..hehe.
lame sguh tk jumpa dorng,geng arau..hehe. nati bila2 kita kuar ramai2 lagi ye..bes2~
pe2 pun layan je..zass!

|nisa|tini|kerd|fida|pearl|fiza|
fiza| pearl|tini|kerd|fida|nisa|
dengan fida (fesyen tdg baru ni, tu yg duk sengih je..)

Thursday, February 19, 2009

Fabulous, Gorgeous & Lovely Girls in da SARBA Ofis..hehe :P

Today, I wrote about SARBA staff..
here they ar..
Single n available, for those yg nk berkenalan ke nk berkawan ke leh la contact tini, nati tini smpaikn pesanan utk dorng. Our ofis located at somewhere in USJ.staff lain ramaiii lagi,berlambak2 tp this is the main team in SARBA or in other word tulang belakang. Hehehe.. they are very friendly, aktif, hardworking..etc…hehe go SARBA go SARBA..


kami juara...!
ms.wong our project coordinator
kak shatika our project planner
kak suzie our contract manager
kak su our project engineer
kak..ehh silap..this is me, tini ..:)

Monday, February 9, 2009

More photos on dat day..


the rings
my turn
2nd ring

his turn
our dads
our moms
wit kak long n kak anamy siblings

Us wit am & farah
amin..

http://www.mywedding.com/faizulhartini/
u guys can also go to this web 4 more pic..updated by mr.faizul..layan je, zassss!

IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...